Yenilikçi Girişimcilerin Eğitim Kampüsü: StartUP Talent University

StartUP Yetenek Topluluğunun ihtiyacı, ASE TTG kurucusu Süleyman Doğan'ın gençlerle çalışırken, yetenekli gençlerin pratik yapma imkanı bulamadıklarını fark etmesiyle ortaya çıkmıştır. Bu ihtiyaç doğrultusunda, 2017 yılında ASE Yazılım ve Bilişim Çözümleri Ltd ve 2018 yılında Gisel Global Ticaret AŞ'yi kuran Süleyman Doğan, 2021 yılında Bodrum da bir seyahat acentası devralarak dinamik kampüsler kurma hedefiyle yoluna devam etmiştir.

ASE TTG yöneticilerinin sektörel tecrübesi ve uzman kadrosuyla birlikte bilişim, e-ticaret, seyahat acentacılığı, uydu kurulumu, internet kurulumu ve güvenlik sistemleri kurulumu gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır. ASE TTG, müşteri memnuniyetini her zaman öncelikli tutarak, sektörün gelişmelerini yakından takip eder ve müşterilerine en yeni teknolojileri sunar. Ayrıca, ASE TTG bünyesindeki Yetenek Topluluğu, sektöre adım atmak isteyen gençlere fırsatlar sunarak, sektördeki nitelikli çalışanların sayısını arttırmayı hedeflemektedir.

Grup Şirketlerinden olan iştirakleri ve diğer çözüm ortakları ile Bodrum’da hizmetlerini %100 başarı odaklı sürdürmektedir. ASE YAZILIM ve BİLİŞİM, EXPRESSWIFI, UZAYNET,  ASETECH, E-TUĞRA, ATLAS TRAVEL GLOBAL, EASYTRANSFER, HIKVISION, TP-LINK markalarının gücüyle yeni yüzyılda yeni teknolojilerin kapılarını açan bir vizyonla çalışmalarını sürdürmektedir.

VİZYON

Startup University olarak vizyonumuz, Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin lider kurumlarından olmak ve Türkiye’den başarılı startup’ların çıkmasına katkıda bulunmak. Bu hedefe ulaşmak için şu adımları atıyoruz:

• Girişimcilik Eğitimleri: Yeni nesil girişimcilerin yetişmesi için farklı girişimcilik eğitimleri sunuyoruz. Ayrıca, mentorluk programları ve işletme danışmanlığı hizmetleri ile girişimcilerin yolculuklarında yanlarında oluyoruz.

• Yatırım Fırsatları: Girişimcilerin başarısı için maddi kaynaklar da önemli. Bu nedenle, uygun yatırım fırsatları sunarak Türkiye’den başarılı startup’ların çıkmasına destek oluyoruz.

• İnovasyon ve Teknoloji Odaklılık: Toplumsal sorunların çözümüne katkıda bulunan inovatif ve teknolojik çözümlere öncelik veriyoruz. Bu doğrultuda, yenilikçi projeleri destekliyor ve teknoloji ve inovasyona dayalı girişimlere yatırım yapıyoruz.

• İşbirlikleri: Yerli ve yabancı kurumlar, yatırımcılar ve işletmelerle işbirliği yaparak girişimcilik ekosistemini güçlendiriyoruz. Özellikle, yurt dışında bulunan başarılı girişimcilerle işbirliği yaparak, Türkiye’deki girişimcilik ekosistemine uluslararası boyutta katkıda bulunuyoruz.

• Girişimcilik Kültürünün Yaygınlaştırılması: Türkiye’de girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve toplumun girişimcilik potansiyelinin artırılması hedeflerimizden biridir. Bu doğrultuda, girişimcilik konusunda farkındalık oluşturan etkinlikler, seminerler ve konferanslar düzenliyoruz.

T.C. TİCARET SİCİL TESCİL SÖZLEŞMESİ

T.C. Ticaret Sicili Tescil Sözleşmesi Maddeleri Uyarınca; Topluluğumuz Ase Ticari Teknoloji Grubu iştirakidir. İştirakler kapsamındaki Şirketlerimizden Adavision Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi T.C. Bodrum Ticaret  Sicili Müdürlüğü tarafından 16.04.2021 tarihinde 16880 Ticaret Sicil Numarası ile yapılan Şirket Sözleşmesi Madde 3 Amaç ve Konu başlığı altında internet üzerinden her türlü Danışmanlık Hizmetleri, Bilgi Hizmeti, Müşavirlik vermeye, ticari amaçlı Bilgi İşlem Merkezleri kurmaya Yetkilidir. Ase Yazılım ve Bilişim Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ise T.C. Gaziantep Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 16.02.2017 tarihinde 49888 Ticaret Sicil Numarası ile yapılan Şirket Sözleşmesi Madde 3.1.c kapsamında Bilişim ve İnternet Teknolojileri sistemleri ile ilgili tüm konularda Danışmanlık yapma ve Eğitim verme Yetkisine Sahiptir. Bu maksatlarla gerektiğinde sivil toplum kuruluşu, dernekler, vakıflar, meslek kuruluşlarından vb. organizasyonlar, üniversiteler ve kamu kurumları ile işbirliği yapma, ortaklıklar ve konsorsiyumlar oluşturma konusunda Yetkilidir.

COMPANY STATS

Learn More About Us In Numbers

Cases Completed
Total Consultants
Satisfied Customers

WHAT THEY SAY ABOUT US

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dictum eleifend eros a pharetra. Cras aliquam vestibulum vehicula. Sed sed lectus risus. Vestibulum maximus ac purus in euismod. In venenatis tellus ante, id porta risus semper quis. Aenean vel posuere urna, sit amet placerat massa. Quisque efficitur interdum libero, sed dictum lorem euismod sed.